avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lntretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lntretinere la bloc

Buna seara,

Intrebarea mea este urmatoarea:

Ce include intretinerea pentru doua persoana care locuiesc la un bloc de 4 etaje? pe langa apa consumata, lumina pe casa scarii, femeie de servici, administrator si fonduri de reparatii.

Va multumesc frumos

Buzea Anamaria
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
AnamariaBuzea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters287867 , utilizator 16:08, 22 Noiembrie 2014
Cota de intretinere impusa in lista de intretinere contine c/v consumuri individuale,la care se adauga partile comune
Suplimentar indemnizatiilor precizate de dvs,se mai pot achita indemnizatii presedinte,
cenzor
sa inteleg , ca estimativ costul "cellor suplimentare" pe langa metrii cubi de apa, s-ar rezuma pe la suma de 40 de lei?
~ Conținut șters la cerere ~
Aici nimeni nu va poate estima, depinde foarte mult de cheltuielile administrative, daca s-au facut reparatii majore, daca s-au dat prime, etc.
Depinde ce platiti prin Asociatie. Mie, mi se pare putin pentru 2 persoane daca tot prin ei platiti si gazul, gunoiul, incalzirea, canalizarea, etc. Mai este si mult discutata apa pluviala. Chiar daca aveti CT dar in bloc mai exista incalzire centrala, platiti incalzirea pentru spatiile comune. Diferenta intre 4 si 10 etaje este doar la plata liftului.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de intretinere in lipsa de acasa KLTM KLTM Am lipsit din locuinta cateva luni si am facut o cerere de scoatere de la intretinere. Zero persoane sa puna. Vad cu stupoare ca au pus zero persoane insa ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament în care nu locuiește nimeni și plătesc lunar întreținere o sumă care mi se pare foarte mare. nu știu ce e legal și ce nu din ce mi se cere, vă rog să mă luminați CMARINA CMARINA Buna ziua! Detin un apartament cu 3 camere la etajul 2 intr-un bloc cu 10 etaje. De cativa ani, nu mai locuieste nimeni acolo si platesc lunar intretinere o ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)