avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirias anl
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirias anl

Buna ziua. As dori sa stiu, in cazul unui chirias anl, cate persoane trebuie sa apara la intretinere daca lipseste din imobil peste 30 de zile.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:49, 22 Noiembrie 2014
Apar atatea cate locuiesc, noi de unde sa stim cate locuiesc, cate sunt plecate sau cate raman?
Sunt trecute la plata toate persoanele care locuiesc mai mult de 15 zile pe luna. Vedeti HG 1588/2007.
Indiferent cate persoane locuiesc in apartament, pe lista de plata vor apare atatea persoane cate ati declarat la asociatie. Chiar daca plecati 20-70 de zile, daca nu anuntati in scris la asociatie, administratorul nu are de unde sti cate persoane au plecat, de la ce data...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu intretinerea. procosmo procosmo Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: Locuiesc intr-o garsoniera cu un prieten. Am declarat ca stam 2 persoane. Dupa o perioadata m-am trezit cu 3 ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere/asociatie proprietari cristina86m cristina86m Locuiesc intr-un apartament inchiriat care are unele datorii la intretinere inca dinainte sa ma mut eu in acest apartament. Din acest motiv, presedinta ... (vezi toată discuția)