avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna seara- motive pentru care as alege profesia de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna seara- motive pentru care as alege profesia de avocat

Buna seara, sunt nou si va rog ceva. Dati'mi 5 motive pentru care as alege avocatura. Necesit ajutor si fac apel la intelegerea voastra, pentru a inlatura orice urma de ironie sau criticism. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:39, 24 Noiembrie 2014
Daca ai nevoie de motivele altora, mai bine alege altceva. E simplu sa dai vina pe alții cind ceva nu merge. Trebuie sa alegi singur profesia ce vrei sa o desfășori, sa faci ceva care sa iti facă plăcere, mai ales cind este vorba despre ceva ce vei face mult timp, sau poate toată viața.
Eu as zice sa va dati singur 5 motive pentru ce profesie juridica ati vrea sa alegeti.

Dupa ce le veti analiza si le veti expune aici vom putea sa discutam in concret.

Motivele pentru orice profesie tin de ordinul subiectiv in primul rand.

Deci, expuneti 5 motive pentru a fi judecator, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
A fi sau nu avocat? clauc clauc Buna ziua tuturor. Am cochetat cu aceasta idee de mai multe ori pe parcursul mai multor ani. Sunt absolventa de ASE finante banci o meserie pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru o viata implinita raser raser Dragi forumisti, Nu m-am priceput unde sa incadrez acest subiect. Va rog sa fiti ingaduitori si sa-l asezati Dvs. acolo unde i-ar fi locul. ... (vezi toată discuția)