Ce pot sa fac sa-mi recuperez permisul care mi-a fost suspendat pe 3 luni, dar nu am stiut ca se va calcula perioada de 90 de zile din momentul in care nu am mai condus.Aceasta perioada a fost calculata cu perioada in care nu mi s-a mai prelungit dovada de conducere de catre Curtea de Apel. Hotararea definitiva a fost data ulterior fapt pentru care eu nu am stiut ca perioada de suspendare va fi inclusiv cele doua luni anterioare decizie definitive. Problema mea este ca eu am primit aceasta instiintare exact in cea dea 90 zi si nu aveam cum sa ma prezint la biroul rutier sa dau acel test pentru recuperare, aici domnul politist mi-a raspuns ca nu e vina lui ca nu a avut cum sa ma anunte mai devreme timpul fiind prea scurt, iar prin posta s-a intarziat inmanarea instiintarii,si asa mi s-a mai prelungit cu o luna suspendarea. Care este vina mea pt acest lucru daca sustineam testul si nu-l luam atunci eram resemnat dar asa de ce mi s-a luat acest drept, care e temeiul legal??? dovada ca am primit exact in penultima zi de suspendare recomandata de la posta in ziua de vineri. ce as putea face pentru a nu a mai astepta inca o luna. Va multumesc aniticipat.