avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis 90 de zile

Buna ziua! Imi cer scuze daca s-a mai discutat problema asta ,dar chiar nu inteleg nimic pe unde am citit. In data de 21.11.2017 am fost surprins in localitate cu 103km/h , si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile. Am achitat amenda in valoare 652 de lei in 48 ore, politistul care mi-a suspendat permisul, mi-a inmanat o dovada de 15 zile de la data cand s-a intamplat..Acum vin intrebarile: Sustin acel examen de 15 intrebari? Pot sa recuperez permisul mai repede? Mentionez ca permisul il am de 9 luni. Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Iuruc , utilizator 13:25, 27 Noiembrie 2017
Verificarea cunoasterii regulilor de circulatie este obligatorie cand se solicita reducerea perioadei de suspendare. Daca nu treci testul de 15 intrebari, perioada de suspendare se prelungeste cu inca 30 de zile.Vezi art.106 din OUG 195/2002
Deci, testul este obligatoriu. Dar perioada de 90 de zile se reduce sau ramane aceaiasi? Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto gabi22alex gabi22alex in cazul suspendarii permisului auto pe o perioada de 90 de zile din cauza consumului de alcool,este obligatorie sustinerea testului de 15 intrebari pt a primi ... (vezi toată discuția)
Doua abateri de conducere sub influenta alcolului BalintJoachim BalintJoachim In urma cu doi ani in 2010 a-m fost prins la volan conducand sub influenta alcolului si cu numere expirate.Am primit 6 luni suspendat permisul si amenda ... (vezi toată discuția)