avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchiriere fara licitatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchiriere fara licitatie

Am un spatiu-proprietar Primarie in care functioneaza un cabinet medical stomatologic.Actualul medic stomatolog cere de comun acord rezilierea amiabila a contractului de inchiriere, noi avand o solicitare din partea altui medic care doreste a veni in respectivul spatiu pt. a functiona acel cabinet stomatologic utilat cu aparatura medicala stomatologica proprietatea Primariei.Pot inchiria respectivul spatiu fara a mai face licitatie?

Alte discuții în legătură

Ordonanta 68/2008 anadent anadent As dori conform ordonantei 68/2008 sa cumpar un spatiu intr-un dispensar medical dintr-o comuna; acest dispensar beneficiaza de 2 spatii, unul pentru medicul ... (vezi toată discuția)
Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)