avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am cumparat o masina adusa din afara la cateva zile ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am cumparat o masina adusa din afara la cateva zile dupa ce a fost cumparata de un domn si care nu a depus nici un act pentru rol fiscal

Masina a fost adusa din Germania, a fost vanduta la 2 zile de la intrarea in tara dupa care am cumparat-o eu.
Nu am primit fiscal la cumparare sub motivul ca daca se face tranzactia in 30 de zile nu am nevoie de fiscal!?!? El nici macar nu a declarat-o la primarie, masina ne avand astfel rol fiscal etc.
Acum dupa ce am fost la RAR, am platit taxa de mediu am depus actele la primarie si asteptam eliberarea lor pentru inmatriculare.
SURPRIZA imi cer fiscalul!??! Ce pot sa fac platesc eu o amendat orice numai sa o rezolv...
Cel mai recent răspuns: ionut270 , utilizator 16:38, 25 Noiembrie 2014
Trebuie sa ia auto in evidenta chiar si pentru o zi vanzatorul (cel care a adus auto din Germania)care este trecut pe brief, o radiaza ia fiscal si dupa inregistrati dv auto la primarie.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
ContSters334413, utilizator
Daca nu resusesc sa iau fiscalul de la aceasta persoana pot sa achit eu o impunere ceva pentru masina sa o pot inmatricula? Daca nu pot sa fac cerere la administratia financiara sa imi returneze taxa de mediu inapoi? Multumesc anticipat pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inmatriculez masina? Petro123 Petro123 Buna ziua! Am cumparat o masina cu nr de Germania!Contractul v-c este facut intre neamt si sotul meu. In brif ul mare si mic este trecut cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)