Masina a fost adusa din Germania, a fost vanduta la 2 zile de la intrarea in tara dupa care am cumparat-o eu.
Nu am primit fiscal la cumparare sub motivul ca daca se face tranzactia in 30 de zile nu am nevoie de fiscal!?!? El nici macar nu a declarat-o la primarie, masina ne avand astfel rol fiscal etc.
Acum dupa ce am fost la RAR, am platit taxa de mediu am depus actele la primarie si asteptam eliberarea lor pentru inmatriculare.
SURPRIZA imi cer fiscalul!??! Ce pot sa fac platesc eu o amendat orice numai sa o rezolv...
Trebuie sa ia auto in evidenta chiar si pentru o zi vanzatorul (cel care a adus auto din Germania)care este trecut pe brief, o radiaza ia fiscal si dupa inregistrati dv auto la primarie.
Daca nu resusesc sa iau fiscalul de la aceasta persoana pot sa achit eu o impunere ceva pentru masina sa o pot inmatricula? Daca nu pot sa fac cerere la administratia financiara sa imi returneze taxa de mediu inapoi? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Inmatriculare masina
anakyn
cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)