buna ziua! am dus o masina la rabla acum 1 an jumate si acum 2 saptamani am facut plangere la politie pentru furt si ieri m-au sunat cei de la rabla sa ma duc sa imi dea bani pe masina ca sa imi retrag plangerea..masina era destul de buna tinand cont ca am dus'o pe roti la rabla...aveti idee cam cati bani ar trebui sa cer pe ea?
ma puteti ajuta?
Am cumparat o masina de la un ,,prieten'' de familie, dupa ce am mers aproximativ 1 an cu ea am dus masina la rabla, eu am facut doar contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar si am fost cu el la rabla pentru ca masina era inscrisa pe numele lui...cei de la rabla de 1 an nu de cand am dus masina la ei tot ma mint ca nu au vouchere sa imi dea si mie unul, intr-un final m-am inteles cu cel de la rabla sa imi dea 5 mil dar trebuie sa ii duc fisa fiscala a masinii...problema este ca am vb cu cel care mi-a vandut masina si a zis k el a radiat'o de 3 luni....am facut plangere la politie si mi-au zis ca daca e sa ma duc sa ma intele cu cel de la rabla pt contravaloarea fierului vechi, dar ce de acolo au zis k eu nu au nici-o treaba daca masina a radiat'o ca nu trebuia sa o radieze...politia o sa ancheteze cazul, dar daca nu rezolva nimic ce pot sa fac...sau credeti ca o sa rezolve sa primesc ceva, dar nu ce mi-au zis cei de la rabla k 49 lei e contravaloarea fierului vechi...astept raspuns multumesc anticipat
Programul rabla
Madalin196
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!
Am cumparat o masina de la un ,,prieten\'\' de familie, dupa ce am mers aproximativ 1 an cu ea am ... (vezi toată discuția)
Teapa rabla
Madalin196
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!
Am cumparat o masina de la un ,,prieten\'\' de familie, dupa ce am mers aproximativ 1 an cu ea am ... (vezi toată discuția)