avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Achizitii publice - conditii de contract FIDIC
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Achizitii publice - conditii de contract FIDIC

In data de 20.05.2009 au fost abrogate Ordinele 915/465/415/2008 privind aprobarea conditiilor contractuale generale si speciale la incheierea contractelor de lucrari. Nu au fost i publicate pana la aceasta data (01.06.2009) alte conditii de contract.
Mentionez ca este vorba de achizitii publice lucrari.
Va rog sa imi spuneti ce conditii de contract pot fi luate in calcul avand in vedere abrogarea conditiilor de lucrari FIDIC care se aplicau pana la data de 20.05.2009..

Va multumesc,

Madalina Cristescu
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 15:11, 3 Iunie 2009
Avand in vedere ca acel ordin comun a fost emis in baza legii generale cu privire la atribuirea contractelor de lucrari publice, prin abrogarea normei speciale devin incidente prevederile legii generale in materie, adica OUG 34/2006, cu modificarile succesive care i-au fost aduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile contractuale aplicabile proiectelor cu finantare fonduri de coeziune Marius Cocean Marius Cocean Pana acum, se aplica pentru Documentaţii de atribuire numai legislaţia Romaniei aplicabilă , în speţă , la [b]Contracte Conditiile ... (vezi toată discuția)
Litigii contract simona35 simona35 La contractele de achizitii publice de lucrari conformr Ordinului 915/2008, trebuie precizat ca litigiile se vor solutiona conform Ordinului 915 sau putem ... (vezi toată discuția)
Forma scurta de contract andreeaz andreeaz in momentul in care pun la dispozitie documentatia de atribuire, forma scurta de contract o anexez asa cum este prevazuta de ordinul 915/2008, urmand a fi ... (vezi toată discuția)