avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... urgent!!! problema card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

urgent!!! problema card de credit

Buna ziua, am o problema mare si va rog daca ma puteti ajuta.
Am un card de credit la o banca.
In momentul cand am facut acest card, aveam venituri mai mari.
Incepand din decembrie, patronul mi-a miscorat salariul, am trecut de la norma intrega la jumatate de norma si salariul a scazut simtitor (300 de ron brut).
Ultima plata la acest card am efectuat-o in martie.
Astazi am primit prin posta o somatie (asa scrie) cu termen de plata de o zi de la un executor judecatoresc pentru a achita suma integrala de pe card (3000 ron). Acolo scrie ca daca nu platesc intr-o zi se va proceda la executarea silita impreuna cu politia si fortele publice.
Mentionez ca nu am posibilitatea de a achita pana maine aceasta suma, si nici bunuri pe numele meu nu am. Nu am decat acel venit brut de 300 ron. Ce se va intampla mai departe?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Se mai poate face in aceasta situatie un angajament de plata?
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: cris_darian , utilizator 14:03, 2 Iunie 2009
pentru a fi considerat un debitor de buna credinta, va sfatuiesc sa luati legatura personal cu executorul si sa stabiliti , in functie de veniturile dv modul de plata al datoriei. Lipsa unei astfel de comunicari va irita creditorul si executorul, existand premisa unei executari mai agreasive impotriva dumneavoastra, chit ca nu aveti un venit corespunzator.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! executare silita card credit cris_darian cris_darian Buna ziua, am o problema mare si va rog daca ma puteti ajuta. Am un card de credit la o banca. In momentul cand am facut acest card, aveam venituri mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru recuperare credit banca Creativevo Creativevo Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In 2007 am contractat un credit de nevoie personale in val de 55.000 lei pentru care am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat Bulinutza1 Bulinutza1 Buna ziua, supun atentiei Dvs.urmatoarea problema: in data de 15.10.2007 logodnicul meu a luat un credit de nevoi personale in valoare de 15500 RON. Impreuna ... (vezi toată discuția)