Buna ziua, am o problema mare si va rog daca ma puteti ajuta.
Am un card de credit la o banca.
In momentul cand am facut acest card, aveam venituri mai mari.
Incepand din decembrie, patronul mi-a miscorat salariul, am trecut de la norma intrega la jumatate de norma si salariul a scazut simtitor (300 de ron brut).
Ultima plata la acest card am efectuat-o in martie.
Astazi am primit prin posta o somatie (asa scrie) cu termen de plata de o zi de la un executor judecatoresc pentru a achita suma integrala de pe card (3000 ron). Acolo scrie ca daca nu platesc intr-o zi se va proceda la executarea silita impreuna cu politia si fortele publice.
Mentionez ca nu am posibilitatea de a achita pana maine aceasta suma, si nici bunuri pe numele meu nu am. Nu am decat acel venit brut de 300 ron. Ce se va intampla mai departe?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Se mai poate face in aceasta situatie un angajament de plata?
va multumesc mult
pentru a fi considerat un debitor de buna credinta, va sfatuiesc sa luati legatura personal cu executorul si sa stabiliti , in functie de veniturile dv modul de plata al datoriei. Lipsa unei astfel de comunicari va irita creditorul si executorul, existand premisa unei executari mai agreasive impotriva dumneavoastra, chit ca nu aveti un venit corespunzator.