avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua in momentul de fata sunt in belgia si vreau sa plec in tara sa divortez si vreau sa ma duc in locuinta unde stateam cu sotul sa imi iau cateva bunuri cumparate de mine sotul poate sa ma denunte la politie ca am luat din casa inainte de divort?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:39, 30 Noiembrie 2014
Depinde ce vreti sa luati si de cand ati parasit domiciliul comun. Ar fi indicat sa il anuntati si sa discutati acest aspect, ptr a nu avea surprize si a evita unele situatii conflictuale.
nu este chip sa discutam nu vrea sa divortam,vreau doar sa iau ceva electodomestice hainele mele si a fetitei si niste mobila mentionez ca sunt toate cumparate de mine nu vreau nimic din munca lui.Am o fetita de 1 an si ceva si am nevoie macar de strictul necesar unde ma duc sa locuiesc asta pana cand imi revin.Partajul dureaza mult nu pot astepta atat de mult.va multumesc
Daca nu va raspunde la telefon, puteti sa-i dati un email in care ii enumerati lucrurile pe care le-ati luat.
Mai puteti folosi varianta unui inventar , in doua exemplare ,cu bunurile pe care le luati din casa , in prezenta a doi martori , poate vecini, poate prieteni, familie , care sa si semneze acel inventar. Dupa aceea ii puteti trimite si sotului prin posta recomandat, un exemplar.
Duceti-va neaparat cu doi martori si faceti proce-verbal. Ar fi recomandat sa introduceti divortul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră de 6 ani! Având in vedere ca relația cu soțul nu este una buna vreau sa ma întorc ... (vezi toată discuția)
Furtul intre soti danielfelician danielfelician sotia mea acum doua saptamini a bagat divortul la trei zile a fugit de acasa iar dupa doua zile sa intors in locuinta conjugala fara stirea mea si a sustras ... (vezi toată discuția)
Divort alina_h alina_h Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: de 9 ani sunt casatorita cu un sot care, treptat, a devenit violent, agresandu-ma, in repetate ... (vezi toată discuția)