avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ADP Sector 5
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ADP Sector 5

Buna ziua,

Ma numesc Gabriel si doresc sa va prezint o situatie. Aceasta are ca si referinta obtinerea unui loc de parcare in Sectorul 5.

Am sa va fac un mic rezumat:
Locuiesc la o adresa din Sectorul 5 de 23 de ani.
In 2012 mi-am achizitionat o masina, iar de atunci ma tot chinui sa obtin un loc de parcare.
Situatia face ca in blocul in care locuiesc sa fie cativa vecini care au anumite relatii prin acesta institutie (ADP), iar acestia au chiar si cate 2 locuri de parcare. Ele sunt pe nume diferite, tocmai pentru a nu putea ceilalti locatari (ca mine) sa actioneze cumva. Totodata, in afara de acestia mai sunt si alti locatari care nu mai locuiesc in acest bloc, insa nu au mutarea facuta la alta locatie si nu vor sa renunte la acele locuri. Iar a treia categorie ar fii cei care s-au mutat intre timp (ma refer doar din 2012 pana in prezent), care nu stiu cum, practic au "mostenit" locul de parcare al celui care lucuia in bloc.

In situatia mai sus mentionata, ce pot face eu ? Pana in prezent am depus cate un dosar pentru obtinerea unui loc, cam in fiecare an de cand detin masina.
Am citit pe anumite forumuri ca in unele orase, daca sunt mai multi doritori pe un loc de parcare, locul se scoate la licitatie, iar in altele, ca acestea se ofera in ordinea depunerilor dosarelor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
gabyshtoi, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie parcare bloc / adp+asociatie locatari dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie parcare dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)