avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare datorie

Am obtinut in instanta o hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei firme de constructii care a parasit santierul, fara a asigura lucrarile facute, si valoarea incasata de firma depasea valoarea lucrarilor executate de aceasta. In momentul in care am fost la un executor judecatoresc, acesta mi-a relevat faptul ca firma, din momentul in care a fost data in judecata nu a mai facut declaratii fiscale, apare ca inactiva la Registrul Comertului, iar Administratia fiscala are de recuperat sume datorate la bugetul statului si i-a suspendat activitatea. Firma si-a deschis o alta societate pe care lucreaza in prezent. Cum pot recupera suma datorata inscrisa in hotararea judecatoreasca?

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl cu bani de luat si de dat ContSters106950 ContSters106950 FIRMA DE CONSTRUCTII FARA ACTIVITATE, CU PERSONALUL IN SOMAJ. VREAU SA INTRERUP ACTIVITATEA, AM INCEPUT CU REGISTRUL COMERTULUI, DAR MAI AM DE INCASAT BANI ... (vezi toată discuția)
Plata despagubire asigurare catre firma suspendata IB123 IB123 Am o firma cu activitatea suspendata. Masina care apartine societatii a fost avariata, s-a dat dauna totala. Firma de asigurari trebuie sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)
Probleme firma inactiva marian34235 marian34235 Buna ziua! Am urmatoarea situatie Am incercat sa imi infiintez o noua firma s-au sa mi se cesioneze parti socialede la alta societate dar am interdictie ... (vezi toată discuția)