Faptul ca tatal dvs. nu va va mai permite pe viitor sa locuiti in casa pe care o are in proprietate nu echivaleaza cu dezmostenirea dvs, aceasta presupunand inlaturarea de la mostenire.
Tatal dvs. va poate solicita oricand sa parasiti locuinta proprietatea sa. Intre rudele de gradul I exista obligatia de intretinere, parintii fiind obligati sa asigure copiilor cele necesare traiului si asigurarea unei locuinte, insa presupun ca dvs. nu mai aveti varsta pana la care parintii dvs aveau obligatia sa va intretina.
A spus o de vreo cateva ori,eu nu am unde sa plec si nici nu vreau ,ptr ca ,eu cred ca am dreptul sa raman,datoriile m i le platesc singur.o ultima intrebare,ma poate obliga si daca da,in ce mod? (csa e atat de mare incat am putea locui 3 familii cu bai si bucatarii separate)multumesc!
Cere in instanta sa fiti evacuat. Obtine o hotarare si va da afara cu executorul.
Daca e casa lui si dvs sunteti tolerat , va obtine.
Daca cumva aveti drept la o cota... ca mostenirea sau altfel dobandita, va trebui sa ceara intai partaj.
Oricum, dezmostenirea nu are legatura cu evacuarea.. va poate lasa tot ce are si aceasta casa.. dar pana moare, stati pe-afara.
Incercati sa ii intrati in voie, sa va impacati, sa aveti o relatie normala.