grill a scris:
...aseara de exemplu fetita mea de 3 ani se uita la besene destul de incet era ceasul ora 10 ,30cand m-am trezit cu politia la usa
Pai vedeti ca nu e in regula. Copiii trebuie sa fie adormiti ceva mai devreme si nu sa depaseasca ora 22.00, indiferent ca se uita la desene, se joaca...
Apoi, asa cum s-a mentionat mai sus chiar legea prevede ca dupa ora 22.00 este interzis zgomotul... Asa ca vecinul a apelat la politie pentru ca el a fost deranjat de zgomot, iar legea era de partea lui.
Cat despre deschis usa politiei, eu sugerez oricui sa deschida usa pentru ca in acest fel lucrurile se verifica si se mai aplaneaza asa cum s-a intamplat in acest caz. Altfel primeati invitatie la sediul politiei, pierdeati vremea si nici nu puteati convinge politistii ca a fost doar zgomotul creat de un desen animat.
Discutati cu vecinul si aveti grija de copil sa doarma mai devreme impacand astfel vecinul si crescand un copil sanatos prin somnul seara devreme. O sa aiba toata viata de invatat, de muncit si rar va prinde momente cand sa poata dormi mai devreme. Acum e momentul.