avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Problema grava: modificare unilaterala intelegere
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Problema grava: modificare unilaterala intelegere

Buna ziua, prezint urmatoarea problema:

De la inceputul lunii noiembrie, am primit aprobarea organizarii unui concert caritabil intr-un spatiu pus la dispozitie gratuit de catre o institutie publica.

Cu nici doua saptamani inainte de data la care a fost stabilita de comun acord, am primit un email prin care eram notificat ca institutia publica doreste schimbarea datei de concert, lucru care ar duce la compromiterea totala a derularii evenimentului, plus costuri uriase tinand cont ca toate campaniile de promovare au fost deja incepute.

Dupa cateva cercetari, am ajuns la concluzia ca nu este caz de forta majora, ci institutia a programat un alt eveniment in locul nostru.

Ce se poate face in acest caz?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:58, 30 Noiembrie 2014
Si ce scrie in contractul pe care banuiesc ca l-ati incheiat inainte de a incepe sa organizati?
Noi am facut o solicitare scrisa, prin care am cerut sala, iar aprobarea s-a dat din partea directorului unitatii si din partea primariei, in scris, pe acea solicitare.

Ni s-a spus ca nu este necesara semnarea unui contract, tinand cont ca exista aprobarile.

Presupun ca in acest sens exista niste reglementari publice care sa prevada anumite conditii, dar nu am gasit nimic pe internet.
Adresati-va in scris directorului unitatii respective, mentionand ca - odata ce ati primit aprobarile ati demarat actiunea de organizare - modificarea nu este posibila. Remiteti un exemplar si primariei, iar daca aprobarea v-a fost data de cea din urma, mergeti in audienta la primar.
Nu stiu in ce masura ati avut cheltuieli cu organizarea evenimentului, pana acum si in ce masura s-ar produce prejudicii materiale si morale in cazul in care evenimentul s-ar decala in timp.
Totusi, sunt de parere ca concilierea directa si in acest caz ar fi binevenita, asa ca, in prealabil acest aspect ar trebui sa domine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cort evenimente pe teren privat BCMONica23 BCMONica23 Buna ziua! Dețin un teren privat in Pipera. Doresc sa organizez diverse evenimente (concerte private, cursuri de arta, târguri hand made si mici ... (vezi toată discuția)
Demersurile luate in cadrul concursului de ocupare a functiei de secretar de primarie nicedi nicedi buna seara!doresc sa aflu la cat timp anpf planifica examenul , dupa ce primarul a anuntat locul scos la concurs. (vezi toată discuția)
Returnare conravaloare bilete spectacol amanat/reprogramat seek25 seek25 Buna ziua, Organizatorii unor evenimente culturale invoca starea de urgenta si refuza returnarea banilor reprezentand contravaloarea biletelelor achizionate ... (vezi toată discuția)