De cateva zile pe facebook circula textul acesta: "Datorită faptului că Facebook a ales să utilezeze un software care va permite furtul din informațiile mele personale, la această dată, 2 decembrie 2014, ca răspuns la noile linii directoare ale Facebook, în temeiul articolelor L.111, 112 și 113 din Codul de proprietate intelectuală, declar că drepturile mele sunt atașate la toate datele mele personale, fotografii, poezie, video, texte etc. .... publicate pe profilul meu și pagina mea. Pentru utilizarea comercială a celor de mai sus este necesar acordul meu scris în orice moment.
Cei care citesc acest text pot face un copy / paste pe peretele de Facebook. Acest lucru le va permite să se pună sub protecția drepturilor de autor.
Prin această declarație, spun că este strict interzis ca Facebook să dezvăluie, copieze, distribuie, difuzeze, sau să ia orice altă acțiune împotriva mea pe baza acestui profil și sau conținutul acestuia. Acțiunile menționate mai sus se aplică, de asemenea, angajaților, studenți, agenți și alte categorii de personal sau sub îndrumarea Facebook.
Profilul meu conține informații private. Încălcarea confidențialității meu este pedepsită prin lege (UCC 1-308 1-308 1-103 și Roma statut).
Facebook este acum o entitate de capital deschis. Toți membrii sunt invitați să publice un anunț de acest gen, sau în cazul în care preferați, puteți copia și lipi această versiune.
Dacă nu ați publicat această declarație cel puțin o dată, permiteți tacit utilizarea unor elemente, cum ar fi fotografiile, precum și informațiile conținute în actualizarea profilului."
Are vreo baza legala?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns:
ContSters327136 , utilizator
12:17, 4 Decembrie 2014