avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Permis suspendat in Italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Permis suspendat in Italia

Va deranjez cu o intrebare la care caut raspuns de ceva timp.Situatia sta in felul urmator:Sunt cetatean roman.Am detinut permis de conducere eliberat de autoritatile romane cat.B.Am locuit in Italia timp de 9 ani iar cand am obtinut si cat.C mi-a fost eliberat permis de conducere italian de catre autoritatile lor(eu fiind rezident acolo).Am fost oprit intr-o seara si mi-au gasit alcoolemia ridicata,(recunosc bausem ceva mai mult decat trebuia).permisul suspendat pe timp de un an.Am angajat un avocat acolo care a inceput sa se ocupe de toate demersurile.Apoi la 3 luni eu am renuntat la rezidenta si am parasit Italia,nemaiavand un loc de munca.Au trecut un an si 3 luni iar avocatul cu care am tinut in permanenta legatura imi spune ca asteapta inca sa se finalizeze situatia,el fiind imputernicit de mine sa-mi preia permisul atunci cand va fi eliberat.Intrebarea este:1.Este normal sa dureze atat de mult? 2.Exista alta modalitate prin care eu sa imi recuperez permisul din moment ce nu mai am rezidenta acolo?Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. În vara am vrut să obțin și categoria A, dar îmi trebuia permis românesc. Am ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)