avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare sau nu intre Serviciile voluntare pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare sau nu intre Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta si Pompierii profesionisti

Un SVSU de categoria a IV-a, avand in dotare autospeciala de pompieri, a obtinut de la ITM (judetean), conform art. 38. alin (1) Personalul angajat al serviciilor de urgenta voluntare/private se incadreaza in conditii de munca similare personalului serviciilor de urgenta profesioniste din L 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor. Pentru ca intervenim la acelasi tipuri de interventii ca si structurile profesioniste, nu?
Dar la drepturi nu avem nimic. Pentru ca ITM-ul a solicitat si punctul de vedere al Casei Nationale de Pensii, de la care am primit un raspuns ca solicitarea noastra a fost trimisa la MAI............., nici un raspuns. Oare ce este de facut sa beneficiem de aceste drepturi ?

Alte discuții în legătură

Svsu În alertà -condiþii de profesioniºti la încadrare,ultimii la renumerare pompierii iernut pompierii iernut În toată lumea civilizată au fost create servicii pentru situaţii de urgenţă care să execute intervenţii rapide şi eficiente pentru salvarea ... (vezi toată discuția)
Serviciile voluntare de situatii de urgenta flexi flexi Unele primarii au in subordine SVSU care asigura pe raza lor de competenta interventiile la incendii. In aceste servici avem angajati pompierii, soferi pentru ... (vezi toată discuția)
Statut si salarizare sef svsu zama cristian zama cristian De ce nu toti cei incadrati in aceasta meserie nu au acelasi statut.Sunt colegi care sunt incadrati ca si functionari publici,sunt si altii care sunt personal ... (vezi toată discuția)