avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incaltaminte cu defect! Pot refuza schimbarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incaltaminte cu defect! Pot refuza schimbarea produsului si sa imi iau banii inapoi?

Buna seara! Acum doua saptamani am cumparat o pereche de ghete de la o firma cu un mare renume international si destul de scumpe. Au costat 560 RON cu reducere de la 849.90 RON. Am gandit ca firma respectiva are produse de calitate si imi vor tine picioarele calde in sezonul rece. Le-am purtat de 6 ori in doua sapt dupa care in ziua de azi cand a fost zapada afara a aparut o problema. Am mers prin oras cu mici treburi timp de 3 ore pe jos. Cand am ajuns acasa si m-am descaltat la piciorul drept aveam o mare pata pe soseta. Pe undeva a intrat apa. Mentionez ca incaltamintea este dotata cu membrana impermeabila. Cei din magazin mi-au spus ca pot sta 12 ore in apa cu ghetele si nu intra apa in interior. Sunt foarte dezamagit de produsul achizitionat si nu vreau sa mi-l inlocuiasca. Vreau sa imi dea banii inapoi. Am vreo sansa sa imi recuperez banii sau ma voi alege doar cu alta pereche de incaltaminte ? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! anul trecut asociația de proprietari a hotărât ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Anul trecut asociația de proprietari a hotărât să se pună carton pe toată suprafața blocului pe acoperiș.Am achitat integral partea ce mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o nelamurire referitor la apa calda si rece ... ,Mirel ,Mirel Buna ziua am si eu o nelamurire o mica întrebare Referitor la apa calda si rece....Si anume : Cam cat este pretul unui metru cub de apa calda? Estimativ daca ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)