avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea care prevede ca imobilele care au fost cumparate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea care prevede ca imobilele care au fost cumparate in baza Legii 112 de catre chiriasi, sa nu mai pot fi retrocedate proprietarilor de drept, a ramas neschimbata?

Buna ziua! Legea care prevede ca imobilele care au fost cumparate in baza Legii 112 de catre chiriasi, sa nu mai pot fi retrocedate proprietarilor de drept, a ramas neschimbata?
Detin o astfel de garsoniera din 2007 si doresc sa o vand. Pentru vanzare mi s-a cerut un act prin care sa fac dovada ca nu a fost retrocedata. Nu inteleg de ce sa mi sa ceara un astfel de act din moment ce exista o lege ce interzice acest lucru.

Cum as putea sa rezolv situatia si sa fac vanzarea fara acest act?
Ce as putea relata notarului?
Va rog spuneti-mi si ce nr are legea.

Multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Refuz notar: vanz-cump (legea 10/2001 si 112/1995) Leri Leri Doresc sa vand un apartament care a fost cumparat in baza legii 112/1995, iar ulterior mi-a fost donat de catre tatal meu (dupa expirarea temenului ... (vezi toată discuția)
Renuntare la masa succesorala dupa succesiune juanfernandez juanfernandez Buna,doresc sa ma lamuriti intro chestiune legata de mostenire.Tatal meu vitreg a decedat acum o luna de zile iar in urma lui ca mostenitori legali au ramas ... (vezi toată discuția)
Teren neretrocedat, proprietar decedat negu negu Buna ziua As dori sa fiu ajutata in ceea ce priveste situatia in care ma aflu, respectiv: am cumparat un imobil care a fost nationalizat si apoi vandut ... (vezi toată discuția)