avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RETRAGERE ASOCIAT S.R.L
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RETRAGERE ASOCIAT S.R.L

Buna seara ! Doresc va rog frumos o lamurire asupra unei probleme juridice. Tatal meu a fost asociat intr-o firma ( SRL ). A decedat in 2005. Dupa deces am fost nevoit sa ma judec cu asociata ca sa pot intra in locul lui conform actelor inregistrate la registrul comertului. Am castigat procesul si am intrat in societate. Deoarece nu era nici o posibilitate sa ma inteleg cu asociata, am hotarat sa ma retrag. S-a facut expertiza iar domnul avocat al asociatei mele a cerut sa se scada o suma de bani mentionand ca tatal meu nu a fost membru fondator. Mie nu mi se pare corect deoarece tatal meu a intrat in societate cu drepturi deplina. In baza carei legi a putut sa afirme acest lucru domnul avocat al partii adverse ? Vi se pare normal ? Astept pareri va rog frumos. Cu respect !

Alte discuții în legătură

Retragere asociat prin judecata din srl EDUARDM EDUARDM Buna seara ! Doresc va rog frumos o lamurire asupra unei probleme juridice. Tatal meu a fost asociat intr-o firma ( SRL ). A decedat in 2005. Dupa deces am ... (vezi toată discuția)
Retragere fondatori ong marcoviciu marcoviciu Buna ziua. Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: in cazul unei asociatii culturale, cu 3 membri fondatori, fara niciun angajat, daca unul din ... (vezi toată discuția)
Asociat "formal"-cui ma adresez alex12345 alex12345 buna ziua, as dori sa stiu urmatoarele: -sunt asociata cu 50% intr un srl - alt asociat detine 50% si este si administrator - de 3 ani niciunul dintre ... (vezi toată discuția)