avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere garant ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere garant ipotecar

buna ziua .as dori sa stiu daca este obligatoriu scoaterea garantului ipotecar dintr-un contract de credit,in conditiile in care acest garant a fost de acord ca dreptul lui de proprietate sa-mi revina mie fara a avea vreo pretentie financiara,lucru consfintit in hot.judcreditul ipotecar fiind pe numele meu.in cazul in care solicit scoaterea lui banca nu-mi da acordul pana nu aduc un codebitor.sunt obligat sa scot garantul ipotecar din contract?as prefera sa las asa in acte deoarece la reanalizarea dosarului sa nu cumva sa nu ma mai incadrez potrivit gradului de indatorare.pe garant ipotecar il poate afecta acest lucru cu ceva adica daca ramane in acte cu numele?e posibil ca in cazul in care doreste sa faca un credit sa nu poata deoarece el este garant ipotecar la un credit care e numai al meu?



Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 16:13, 2 Iunie 2009
Doar banca poate decide asta. fara acordul bancii nu aveti cum. Daca la acordarea creditului a semnat ca si codebitor, il afecteaza in sensul ca daca vrea sa ia un nou credit in calculul sumei maxime la care are dreptul va intra si acest credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere garant ipotecar tumi tumi buna ziua .as dori sa stiu daca este obligatoriu scoaterea garantului ipotecar dintr-un contract de credit,in conditiile in care acest garant a fost de acord ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contractele de credit ipotecar curse intinse debitorilor si codebitorilor. ulivia ulivia Va scriu in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma ajute Despre ce este vorba.In urma cu doi ani d e zile sotul meu a acceptat sa fie codebitor intr-un ... (vezi toată discuția)