avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere intreprindere individuala

buna ziua,am dorit sa aflu si eu mai multe informatii de la registrul comertului si m-i s-a spus sa intru pe net k nu au timp de mine.....interesant:O.as vrea sa-mi deschid o II si as vrea sa stiu dc pot face asta in urmatoarele conditii:de la poarta la "magazin"sunt vreo 10 metri si nu stiu dc am voie;nu am calificare in domeniu dar am liceul absolvit +bacul.o fi suficient?e adevarata ca garantezi cu patrimoniul propriu?X-(am autorizatia de constructie a casei dar nu este facuta receptia.o merge:">
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2014
Mustata Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 6 Decembrie 2014
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)