avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Se poate acorda bursa sportiva? sau de performanta?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Se poate acorda bursa sportiva? sau de performanta?

am un copil, elev in clasa a X-a...pe 23 noiembrie 2014 a devenit campion european la arte martiale......deasemenea are situatie scolara foarte buna....In Legea Educatie, la art. 82 se prevede ca doar cei care participa la concursuri organizate de minister au dreptul...el a reprezentat Romania cu Federatia sportiva........ar avea dreptul la bursa de merit/performanta?

Alte discuții în legătură

Burse de merit pentru copii campioni nationali si balcanici la sport ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am gasit niste inscrisuri din 2008, in care fostul ministru al educatiei, Adomnitei spunea ca din 2009 se vor da burse de merit elevilor ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate sportiva - forma de organizare kado kado Buna ziua! Sunt instructor de arte martiale si doresc sa desfasor o activitate sportiva, mai precis cursuri de karate pentru copii, printr-o forma de ... (vezi toată discuția)