avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Burse de merit pentru copii campioni nationali ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Burse de merit pentru copii campioni nationali si balcanici la sport

Am gasit niste inscrisuri din 2008, in care fostul ministru al educatiei, Adomnitei spunea ca din 2009 se vor da burse de merit elevilor care devin campioni nationali, balcanici, etc. . Aveti idee unde gasesc mai multe date despre acest lucru?

Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:35, 8 Martie 2011
Cred ca v-am pus in dificultate cu subiectul acesta.....Macar o mica idee
ovidiu691sorin a scris, in topic nou, la Timp liber

Daca baiatul meu, in clasa a VI-a, in varsta de 13 ani , este de 4 ori campion national, de trei ori a castigat cupa Romanie , este campion balcanic la arte martiale si are si o situatie scolara foarte buna....poate benficia de bursa de merit ( sportiva) conform Legii invatamantului, art 12, pct.3 si a HG 558/ 1998?....Ori trebuie sa astept sa intre in clasa a IX/a? #-o

eu.ro.lex. a raspuns:
da, eu cred ca ar putea... :thumbup: bravo pentru performante... =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate acorda bursa sportiva? sau de performanta? ovidiu691sorin ovidiu691sorin am un copil, elev in clasa a X-a...pe 23 noiembrie 2014 a devenit campion european la arte martiale......deasemenea are situatie scolara foarte buna....In ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda bursele elevilor de liceu? Danaioana Danaioana Buna dimineata! Ma adresez Dvs.cu o intrebare. Cine poate sa imi spuna cum se acorda bursele elevilor de liceu. Concret: eleva in clasa a IX-a, media primului ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)