avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Divort amiabil prin mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Divort amiabil prin mediere

Daca sa facut o intelegere de divort prin mediere se poate renunta la mediere la instanta daca a aparut ceva probleme care nu sa stiut cand sa facut medierea.Problema este ca dosarul de mediere sa depus in instanta pentru judecata se mai poate face ceva pentru a rezilia medierea.Va multumesc.
Da, se poate retrage cererea depusă pentru consfințirea acordului de mediere.Nu am întâlnit un astfel de caz, însă ar fi bine de știut dacă ați avut un proces început la momentul la care ați ales să soluționați problema divorțului prin mediere.

Buna ziua
Va multumesc de raspuns. Referitor la intrebarea dumnevoastra nu am avut proces deschis la momentul depuneri
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua nu am fost inca
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori la mediator mtla_22 mtla_22 Pentru un divort cu minori, acordul se depune in instanta pentru consfintire - printr-o cerere de consfintire a acordului de mediere, sau se depune o cerere de ... (vezi toată discuția)
Termen pentru hotararea de expedient in divort szilagyicsaba1975 szilagyicsaba1975 dupa consultatie la mediator si se ajunge la intelegere cat dureaza pana se da sentinta (vezi toată discuția)
Mediere, acord autentificat - titlu executoriu sau nu? suflete suflete as mai avea o intrebare:un acord de mediere intre doi soti dar care sunt despartiti in fapt,in acel acord de mediere parintii minorului s-au inteles ca tatal ... (vezi toată discuția)