avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Criza...unde e criza?!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Criza...unde e criza?!

De cind cu declansarea campaniei electorale pentru europarlamentare de pe sticla televizoarelor au disparut toti politicieni care pina mai ieri vorbeau despre efectele crizei si greutatile cu care se vor confrunta romani,la cit de greu o vom duce sub actualul guvern...etc.
Ma obisnuisem cu prezenta activa a opozitiei si parca ma hraneam cu promisiunile lor ,ca daca erau tot ei la guvernare o duceam mai bine.
Nu mam saturat bine-de promisiuni-si iata am constatat cu stupoare ca a disparut CRIZA ,nu mai vorbeste nimeni despre EA.
Bine,bine,spun,ei nu,politicieni,ca nu au interes,dar televiziunile? Sa la fi intrat bani mai multi?!
Si cu noi cum ramine?!:)
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:13, 5 Iunie 2009
Care criza?
Pe unele afise electorale,figuri increzatoare...si referiri la "banii europeni".
Care vor fi ai nostri.
Rabdare,se intoarce ea !:yes:
Dupa cozile de la supermarket ( oricare) nu s-ar zice ca e CRIZA. Dumineca, la usa au sunat doua doamne, ca ne inmaneze pentru fiecare membru al familiei cate un plic cu o scrisorica de la D-nul Crin Antonescu ! Le-am intrebat de unde au datele noastre ( tiparie pe plic) si au raspuns ca au luat listele electorale vechi. E corect, poate nu doresc sa figurez in daza lor de date ? ? :weg:
Personal simpatizez cu PDL, asta deoarece deputatul nostru de colegiu, ne-a rezolvat cateva probleme mari in zona unde locuiesc !!!
Criza cu adevarat va fi atunci cand in Herastrau sau alt parc vor apare si la noi corturi de locuit ca la americani.
Deci. rau cu rau dar se poate si mult mai rau !!!
:slap:
Criza? chiar asa, unde o fi disparut ? sau de ce a disparut interesul massmedia de a discuta depsre ea?

IN ianuarie, februarie deschideai tv sau radio si nu se putea sa nu auzi: criza!! Si pe vremea aceea erau mult mai putini oameni care sa-si fi pierdut locurile de munca, criza era perceputa mai mult la nivelul angajatorilor.
Acum de ce sa mai vorbi despre criza, avem alegeri si alte probleme mai interesante de transmis poporului
Ca doar si romanii imparteau paine si circ, nu ii puneau pe saracii oameni sa-si chinuie capul cu problemele imperiului.

Aseara chiar am urmarit-o pe Oprah la discutii si sfaturi pentru someri si viitori someri.. si ma gandeam de ce ei incearca sa ridice prin massmedia moralul oamenilor si pe-ai nostri putin ii doare de scaderea moralului si entuziasmului natiunii, adica a acelor omuletzi care pot sa faca eforturi pentr a crede in puterea lor de a rezolva probleme...

La noi sunt bune doar stiri distructive..nr de someri a crescut cu.. si-au radiat din RC atatea firme ... mai vine si seceta...... etc

prea greu subiectul asat pentru mine..
americanii pun dimineata un spot la TV care zice cam asa: nu ganditi ca sunteti someri, ci ganditi ca de fapt sunteti intre doua locuri de munca! Cred ca este un bun tonic de criza :)
Este o criza!!! DE BUNSIMT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine votati? Admin Admin Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele ... (vezi toată discuția)
Avem in romania politicieni de profesie? acei politicieni instruiti in ale politicii pe la scolile de profil. ContSters125171 ContSters125171 Daca ne uitam la foarte multi concetateni implicati in politica, indeosebi la nivel inalt, vedem ca in C.V.-ul lor, la rubrica specializare, avem directori, ... (vezi toată discuția)
E criza? Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. Cum percepem fiecare criza asta? Prin ce ne afecteaza? Cum putem reduce efectele ei? Ce facem pentru a trece de ea? (vezi toată discuția)