avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese ?

Va solicit sprijinul in lamurirea urmatoarei situatii. Am fost angajat o perioada determinata la o firma care este partenera cu alte firme intr-un proiect privind
utilizarea de fonduri europene pentru organizarea de cursuri de specializare pentru someri si persoane in cautare de lucru. Acum sunt in cautare de lucru si am solicitat inscrierea la aceste cursuri care ma pot ajuta ptr. ca se acorda o diploma de absolvire. Firma care se ocupa de inscrieri nu este de acord motivand ca am fost angajat la firma partenera si exista un conflict de interese. Nu inteleg care e acesta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 7 Decembrie 2014
Nu exista niciun conflict de interese , in situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipul contractului intocmit pe proiecte europene mariana1955 mariana1955 O firma are un proiect pe fonduri europene pentru un curs de pregatire in domeniul competentelor antreprenoriale ( cu someri). Cursurile sunt lunare de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)