avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenzi itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenzi itm

buna seara ! am avut un control de la itm si au descoperit ca data in care s-a facut protectia muncii e si data intocmirii cm . ei spun ca nu e corect ca ar insemna dupa ei ca e munca la negru si ca ar fii trebuit ca protectia muncii sa fie in prima zi lucratoare . e corect? si ma pun sa modific in revisal data angajarii cu o zi mai in urma . ati mai avut un caz asemanator ? cum sa fac ..un act aditional ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 8 Decembrie 2014
Data inceperii activitatii este si prima zi lucratoare a salariatului.

Dvs ati facut protectia muncii inainte de a incepe salariatul activitatea ? Care sunt cele doua date, data intocmirii c.i.m. si data inceperii activitatii?
pai data intocmirii contractului e 7 data si data inceperii activitatii e 8 iar la mine data in care s-a facut protectia muncii e tot 7.
Se poate rectifica data efectuarii protectiei muncii, mergand pe varianta unei erori materiale , decat sa modificati data inceperii activitatii.
multumesc. cele de la itm au zis sa modific data inceperii activitatii :(
V-au trasat ca masura asa ceva sau doar au spus verbal?

Alte discuții în legătură

Contract de munca georgianahandac georgianahandac buna seara ! am avut un control de la itm si au descoperit ca data in care s-a facut protectia muncii e si data intocmirii cm . ei spun ca nu e corect ca ar ... (vezi toată discuția)
Help! modificare data cim loredana.m loredana.m Buna ziua, am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata revisal nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema: am inregistrat un nou CIM in revisal si am gresit data angajarii; in loc de 23.04.2012 am pus 23.03.2012. ... (vezi toată discuția)