avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare eronata revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare eronata revisal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema: am inregistrat un nou CIM in revisal si am gresit data angajarii; in loc de 23.04.2012 am pus 23.03.2012. Mentionez ca data contractului e corecta. Cum fac sa corectez
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 4 Mai 2012
Faceti corectie la c.i.m. .. si apoi salvati fisierul din nou , urmand sa-l retransmiteti/redepuneti la ITM.
Va multumesc pentru raspuns. Eu folosesc saga si nu stiu cum se face o corectie. Modific data si trimit inca o data fisierul?
Da, se corecteaza data inceperii activitatii ... atentie nu confundati modificarea cu corectarea ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal ... antoniamaria1 antoniamaria1 Buna ziua,va rog ajutor….am introdus ieri in contract in revisal pe o perioada determinata de 6 luni,dar data incetarii contractului a fost gresita,am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Amenzi itm georgianahandac georgianahandac buna seara ! am avut un control de la itm si au descoperit ca data in care s-a facut protectia muncii e si data intocmirii cm . ei spun ca nu e corect ca ar ... (vezi toată discuția)