avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare gresita revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare gresita revisal

Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de nimic, doar am primit decizia ca sa o inregistrez in revisal.Am inregistrat demisia cu data de 31.03.2011 si am trimis datele online.Problema mea este ca defapt angajatul respectiv va pleca doar cu data de 29.04.2011.Imi puteti spune cum pot sa fac corectia si daca voi primi amenda pentru aceasta greseala?
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 18:13, 8 Aprilie 2011
daca intrati in revisal pe operatiunea respectiva aveti optiunea de modificare/corectie si inregistrati acolo noua data si il retransmiteti
Faceti corectie asupra datei de incetare a c.i.m. ... si apoi transmiteti corectia prin REVISAL.
buna ziua
am si eu urmatoarele probleme :
1. in 30.03 .2 011 am transmis online revisal pentru un contract de munca cu data incheiere contract 01.04.2011 si data inceperii activitatii tot 01.04.2011. o colega m-a sfatuit ca trebuia data contractului cu o zi inainte de data inceperii activitatii adica 31.04.2011. cum e corect ?
2. pe 01.04. 2011 am facut corectie si am transmis online . cand m-am uitat pe pagina de ITM am vazut ca imi apar 2 contracte . eu credeam ca , corectia inlocuieste prima trimitere. este corect asa ?
va multumesc !
1. Nu exista 31.04.2011, ci 31.03.2011 ... 31.03.2011 este data incheierii c.i.m.

2. Daca nu ati transmis numai corectia atunci exista posibilitatea aparitiei a doua c.i.m. ... mergeti la serviciu ITM din cadrul ITM-ului si vedeti cum se poate remedia aceasta problema.
imi cer scuze 31.03.2011 am vrut sa scriu.
eu am selectat doar corectia pentru transmitere , insa nu stiu ce s-a intamplat !
e prima data cand am facut o corectie , celelalte cim si incetari introduse sunt corecte !
va multumesc mult pentru sfaturi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba andronutza andronutza Buna ziua, In codul muncii scrie ca pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba contractul inceteaza printr-o notificare scrisa. Asta ce inseamna ca nu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca amykary amykary Buna ziua! Cu data de 1 aprilie 2011 doresc sa angajez la propria firma un director economic cu 2 ore.Cat este salariul minim ? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)