avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai de atac -fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai de atac -fond funciar

Potrivit art.III al. 1 din Lg.195/2004; Hotararile pronuntate de judecatorii in prima instanta in materia fondului funciar sunt supuse" apelului" la Tribunal si "recursului" la Curtea de Apel.
-Art. III al. 2 -Lg.169/97: Nulitatile se pot invoca de primar.............., iar solutionarea cererilor este de competenta instantelor judecatoresti de drept comun, care au plenitudine de jurisdictie.
-Stie cineva conform carei reglementari, in prezent, judecatoriile pronunta hotarai in prima instanta (Pentru constatarea nulitatii titlurilor de proprietate), doar cu drept de recurs, lipsand partile de un grad de jurisdictie-apelul??:-/
Cel mai recent răspuns: taur , utilizator 12:51, 3 Iunie 2009
Legea 247/2005
in materie de fond funciar nu avem apel ci numai recurs.Legea 18/1991 a fondului funciar asa prevede
carmenmur a scris:

in materie de fond funciar nu avem apel ci numai recurs.Legea 18/1991 a fondului funciar asa prevede

care articol art. 59??:-/acesta se refera la ambele cai de atac, nu se face referire numai la o anume cale de atac(decizia 1/2000- M.Of.493 din 09.10.2000) coroborate cu art III al. 1 din lg.195/2004. Poate in Lg. 247 , dar care art.??X-(
Multumesc:bow:..........SCUZE!!.#-o..-------TITLUL XIII;-ART.5 DIN LG.. 247/2005:hammer:
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
taur, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sau recurs mvajnanet mvajnanet Judecătoria ca instanţa de fond, recent a dat sentinţa în materie de fond funciar, trecând în dispozitivul hotărârii \" cu drept de recurs ... \". :O ... (vezi toată discuția)
Nulitate titlu proprietate emis in baza legii 18/1991 doru6 doru6 Ma intereseaza sa stiu ce taxa de timbru judiciar se plateste pentru deschiderea unei actiuni in nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate emis ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs fond funciar Florian12 Florian12 Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am pierdut un proces de fond funciar cu drept de apel si mandatarul meu a vorbit cu 2 avocati, ce cale de atac sa facem. ... (vezi toată discuția)