avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amnistia fiscala mame
Discuție deschisă în Executare silită

Amnistia fiscala mame

Buna ziua, sunt una dinstre mamicile care pe perioada de crestere a copilului (2009- 2011) am obtinut venit din asigurari, acest venit fiind impozitat precum si declarat.
Anul acesta (luna iunie 2014) am primit de la a Agentia Judeteana pt Plati si Inspectie Sociala Sibiu decizii pentru recuperarea sumelor incasate necuvenit in aferente lunilor cand am incasat venituri din asigurari, iar in data de 8 dec 2014 am primit in posta plic de la ANAF cu titlu executoriu si poprire asupra conturilor mele precum si la locul de munca.
In acest caz se poate invoca amnistia fiscala ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)
Procedura de transmitere de catre casele teritoriale de pensii catre organele fiscale a titlurilor executorii pentru sume incasate necuvenit giocont giocont Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie in care se afla o cunostinta-pensionar: -la inceputului acestui an 2019, a primit un Aviz de Plata de ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)