avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurari de sanatate

Este legal ca fiind casnica in anul 2011 dupa terminarea indemnizatiei de somaj am aparut cu un impozit mic pe o suma avuta in banca sa m-i se ceara 480lei de catre fisc ca plata a asigurarii de sanatate?eu neavand nici un venit....Oalta intrebare ar mai fi ...daca ete normal ca primaria sa-ti refuze dreptul la ajutor la plata incalzirii locuind cu chirie in bloc anl ,motivand ca nu avem baza legala neexistand asociatie de proprietari?...nu primim subventie nici de la guvern nici de la administratia locala desii avem administrator la blocuri...fiecare bloc are centrala lui.si nici nu n-i se permite instalarea centralelor de apartament..AS dori sa stiu daca este legal ce m-i se intampla..Multumesc anticipat pentru raspuns..!!

Alte discuții în legătură

Legea acordarii ajutoarelor de incalzire LILUSA LILUSA Buna ziua....daca ma poate ajuta cineva...cu articolul de lege unde scrie ca locuintele anl nu au dreptul la ajutor de incalzire(gaze nat)..nici de la guvern ... (vezi toată discuția)
Locuim într-un bloc anl, fiecare apartament are centrala proprie. ... Alina1912 Alina1912 Locuim într-un bloc ANL, fiecare apartament are centrala proprie. Centrala noastră s-a stricat și nu face față. Avem voie sa o schimbam? Menționez că ... (vezi toată discuția)
Bloc anl facturi triple la gaz ???primarie dezinteresata! Dl_Sandu Dl_Sandu Rog un raspuns in situatia urmatoare : locuiesc intr-un bloc ANL , cu centrala comuna de bloc.In luna dec am primit la intretinere pretul la gaze de 3 ori mai ... (vezi toată discuția)