avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva unui organ de control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva unui organ de control judiciar

Buna ziua,

Sunt arestat la domiciliu si as vrea sa ii fac plangere impotriva ofiterului care imi face verificarea din doua motive intemeiate:

-nu a dorit sa vina sa imi aduca itinerariul de deplasare pentru instanta deoarece a zis ca e ziua lui libera, cu toate ca e obligat sa imi aduca(detin convorbirea telefonica)

-mi-a cerut nume de persoane care patrund in incinta domicililui( in codul de procedura penala nu scrie ca trebuie sa imi ceara asa ceva cand sunt arestat la domiciliu)

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire la politie / perchezitie telefon nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, as avea si eu nevoie de niste lamuriri daca se poate. Am fost chemata la politie pentru o declaratie in urma unei plangeri pe care am depus-o. ... (vezi toată discuția)
Grup infracțional si trafic de droguri Marius20011 Marius20011 Am si eu o intrebare..Am 20 de ani si nu am antecedente penale,acum 5 luni a fost infiltrat la mine in cartier un colaborator diicot căruia i am vandut 0.23 g ... (vezi toată discuția)
Acordare credit ContSters185853 ContSters185853 Buna ziua, as dori sa va intreb la ce ma pot astepta in urmatoarea problema: Sunt un fost rep. provident. Anul trecut am acordat un credit la o d-na. ... (vezi toată discuția)