avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Grup infracțional si trafic de droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Grup infracțional si trafic de droguri

Am si eu o intrebare..Am 20 de ani si nu am antecedente penale,acum 5 luni a fost infiltrat la mine in cartier un colaborator diicot căruia i am vandut 0.23 g canabis de 60 de lei , a doua oara m am intalnit cu el si cu inca 3 prieteni, colaboratorul a zis ca vrea sa cumpere de 70 de lei și un prieten i a facut rost, am văzut pe declarație ca scrie ca a luat de la mine cum pot dovedi nevinovăția, si un alt martor a zis ca lua de la mine de 3-4 ori pe lunq fara nico proba...am fost băgat la grup infracțional dar nu erau nicio macar o probă care sa reiese că eu am purtat convorbiri telefonice cu ceilalți 5 inculpați + m au acuzat că eu eram șoferul lor si ca îi ajută să vand a si sa ia drogurile lucru total fals , mentionez ca la perchezitia domiciliara nu au găsit nimic si nici la cea informatica nu au reușit să deschidă cele 3 telefoane pe care le au ridicat de la mine din casa pentru ca erau foarte vechi , în dosarul meu apare doar o singura convorbire telefonică din care nu reiese mare lucru ,lucrul important este ca nu am vrut sa dau vreo declarație împotriva celor 5 , ce sanse as avea sa obtin o pedeapsă cu suspendare sau macar arest la domiciliu..
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
Marius20011, utilizator
Angajati un avocat care sa consulte dosarul si pregatiti impreuna cu el strategia apararii.
Arestul la domiciliu este o masura preventiva ce se dispune in cursul procesului penal pana la o condamnare definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interceptari telefonice (dovedirea nevinovatiei) ContSters392756 ContSters392756 Buna seara, Va relatez povestea pe scurt: Ma aflu intr-un dosar penal pentru trafic de droguri, impreuna cu contabilul meu si cu prietena mea ma-m deplasat ... (vezi toată discuția)
Cod penal cateanion9 cateanion9 Copilul meu este acuzat de : -adera la grup infractional organizat -trafic de droguri de mare risc A fost retinut pentru 29 de zile de arest preventiv in ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)