Buna ziua.am o nelamurire.am o asig de viata cu clauza ce contine despagubire pentru interventie chirurgicala ca urmare a unu accident.Am avut un accident la mana -plaga deschisa destul de urata.am avut nevoie de interventia chirurgului plastician si pe scrisoarea medicala scrie operat.intrebarea e:se considera interventie chirurgicala?cineva mi-a spus ca nu
De ce nu ? Pentru ca a fost facuta de un chirurg plastician ? Pai, din ce spuneti dvs. operatia nu a fost un moft, a fost ca urmare a unui accident. Eu zic sa solicitati decontarea.
Operatia suferita este o consecinta a accidentului suferit, si in mod normal ea este acoperita de polita de asigurare. Trebuie sa cititi cu atentie clauzele contractului si sa ne redati intocmai ce tipuri de protectie medicala acopera.
Daca, de exemplu, prin operatia estetica a fost refacuta reteaua de nervi (sau amputatia unui deget), ca si urmare a traumei fizice suferite, atunci numai prin microchirurgie reconstructiva se punea solutiona aceasta consecinta a accidentului.
In conditiile acestea suntem in prezenta unei consecinte functionale a accidentului.
Poate ne dati detalii privind trauma.