avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Caut persoana specializata in verificarea calculatiei ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Caut persoana specializata in verificarea calculatiei ratelor bancare

Buna ziua,
caut o persoana specializata care sa ma ajute in verificarea calculatiei ratelor bancare. Mentionez ca am achitat in avans o suma la un credit ipotecar cu pastrarea perioadei si scaderea ratei lunare. Din verificarile mele, am observat ca principalul a scazut cu 37,82% iar dobanda bancii a scazut cu numai 3,63%.!!!! .

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua.ma numesc asendulesei vasile si am o nelamurire iar ... rockel rockel Buna ziua.Ma numesc ASENDULESEI VASILE si am o nelamurire iar cei de la CEC BANK Bacau nu reusesc sa o clarifice.Este vorba despre un credit PRIMA CASA, pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare scadentar alex_element alex_element Salutare! Ma confrunt cu o situatie legata de un credit ipotecar contract in urma cu 3 ani. La semnarea contractului cu banca, am primit un scadentar, sub ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda ... FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda fixa si rate egale anuale, insa am observat, din graficul de rambursare si din structura ratei ... (vezi toată discuția)