avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pariuri sportive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pariuri sportive

As avea o intrebare. Daca este permis, de legislatia Romaniei si alte Pariuri, de tipul Pariurilor sportive, de exemplu Pariuri pe evolutia Bursei, a valutei, a Aurului etc.Stim ca exista Firme care se ocupa de pariuri sportive, e posibil si alt gen de pariuri?

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac in romania jocuri de pariuri tip pronosport ? matican matican Buna ziua ! Vreau sa imi fac in Romania o firma de pariuri sportive , care sa se joace pe platforma online , adica pe un site ! Toti jucatorii pariaza si isi ... (vezi toată discuția)
Bani de la pariuri sportive ne trecuti în declaratia de avere. viorelv viorelv Ce se întâmplă dacă un lucrător din ministerul de interne câștiga mai multe sume de bani la pariuri sportive și nu le trece în declaratia de avere , ... (vezi toată discuția)