avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte producator dulciuri pentru targuri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte producator dulciuri pentru targuri

As vrea sa vand in targuri specifice diferitelor sezoane (craciun/paste/martisor si altele) produs dulce obtinut de mine, mai exact serbet (cum facea bunica ) insa vreau in conditii legale.
Este nevoie de a obtine certificat de producator cred si ce acte trebuiesc depuse (produsul e facut doar din zahar/apa/mirodenii) manual.
Este suficient daca obtin acest certificat sau este nevoie si de firma,PFA? se plateste taxa,impozit? sau doar taxa de participare la targurile unde vrei sa te duci?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa pentru lucru manual crosetafermecata crosetafermecata Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic ... (vezi toată discuția)
Magazin online 1970daniel 1970daniel Buna ziua, As dori sa stiu daca pot sa gestionez un magazin online cu produse apicole, in baza certificatului de producator, certificat de calificare, ... (vezi toată discuția)
Certificat producator agricol tinoalbertino tinoalbertino cum se obtine un certificat de producator agricol?ce conditii trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)