Salut,
Am primit prin posta o adresa de la primarie prin care sunt instiintat ca in baza art 149 alin5 din og92/2003 s-au luat masura indisponilizarii sumelor existente si viitoare provenite din incasari zilnice.....
Eu am chitantele pentru care am luat amenzi dar ele nu au ajuns la primarie si acestia din cauza ca am platit in alta parte nu stiu ca am platit (o absurditate mai mare in tara asta de nimic nu am auzit pana acum)
In citatie sunt exemplificate doua amenzi si in dreptul fiecareia exista coloana Titlul Executoriu Nr/Data care au cate o valoare
Mai pot face ceva in situatia asta daca ma duc cu chitantele prin care demonstrez ca am platit amenzile?
In cazul in care nu mai am ce face cum se desfasoara acest proces?
Imi ia toti banii o data sau progresiv?
In afara de suma care este trecuta pe citatie se mai iau si alti bani gen comisioane si penalitati de intarziere?
Intr-adevar ceea ce vi se intampla este o absurditate cauzata de incompetenta si nepasarea ce caracterizeaza sistemul public. Problema este ca sunt multe persoane in aceiasi situatie cu a dvs, persoane care si-au platit amenzile dar sunt puse aiurea pe drumuri. Cel mai bine este sa mergeti la sectia financiara de care apartineti si sa dovediti ca ati platit. Altfel va executa. Cum? Sunt diverse forme. Cea mai simpla pentru ei e sa va puna poprire pe conturi si sa va ia toti banii pe care ii gasesc in cont pana se stinge datoria. Iar ca sa-i recuperati ulterior este destul de dificil.
Poprire cont
marianapirvu
buna ziua, as dori sa aflu daca in conditiile in care o societate are poprire pe cont pentru neplata contributiilor la stat si intra bani in cont pot retrage ... (vezi toată discuția)