avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti cat este taxa de timbru pe care trebuie sa o platesc.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 11 Decembrie 2014
Platiti o taxa de 5 lei ptr fiecare exemplar dorit.
Taxa de timbru se plateste pentru fiecare exemplar sau pe fiecare pagina?
Si va rog sa-mi spuneti daca cererea se timbreaza.

av_silvia_margineanu a scris:

Platiti o taxa de 5 lei ptr fiecare exemplar dorit.

OUG nr. 80/2013 :
Art. 9. - Urmatoarele cereri formulate in cursul procesului sau in legatura cu un proces se taxeaza astfel:
.....
l) cereri pentru eliberarea de catre instantele judecatoresti de copii de pe hotararile judecatoresti, cu mentiunea ca sunt definitive, se taxeaza cu 5 lei pentru fiecare exemplar de copie.

Nu se mai plateste timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare Dianadevika Dianadevika Legalizarea unei hotarari de catre instanta necesita costuri? (vezi toată discuția)
Taxa pentru investire cu geavela geavela Cit este taxa pentru ca pe o Hotarire sau Sentinta sa se scrie Devinitiv ? multumesc (vezi toată discuția)
Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)