avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Truse prim ajutor firma si auto
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Truse prim ajutor firma si auto

Buna ziua,

Sunt Ecommerce Manager la o firma din UK si as dori sa import la noi in tara truse de prim ajutor pentru firme/case/auto.

Am citit legea de minim continut pe trusa.
Problema este ca unele substante din trusa din romania sunt substance controlate in UK.

Continutul minim pentru aceste truse de la urmatoarele situri.
[ link extern ]

[ link extern ]

Am amflat ca aceste truse trebuie sa fie omologate de catre Ministerul Sanatatii si RAR.

Va rog frumos sa explicati legea de mai jos.
Produsul care va fii importat are deja omologare in tari eu cum ar fii, UK, FR, DE, si sunt vandute in tari membre UE.

[ link extern ]

Daca am inteles bine ( si va rog sa ma corectati) dupa linkul de mai sus trusele pot fi importate in tara ca sunt vandute si omologate intro tara membre UE.

Va multumesc pentru timpul acordat.
=D>

Alte discuții în legătură

Perioadă valabilitate sasugorj sasugorj Bună ziua .Se tot vorbește despre obligativitatea de a avea autovehcolul dotat cu trusă medicală ,stingător și triunghiuri reflectorizante omologate ,dar ... (vezi toată discuția)
Trusa fixa medicala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Recent am primit o informare de la contabil in care mi se spune ca se fac controale dure cu amenda intre 3000-6000 ron , daca nu posezi trusa fixa ... (vezi toată discuția)
Lista plantelor de cultura permise in romania VladP VladP Unde pot gasi o lista cu plantele care se pot cultiva in Romania. Stiu ca exista o lista a plantelor care se pot importa. Ma intereseaza pentru cultura ... (vezi toată discuția)