avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lista plantelor de cultura permise in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lista plantelor de cultura permise in Romania

Unde pot gasi o lista cu plantele care se pot cultiva in Romania. Stiu ca exista o lista a plantelor care se pot importa.
Ma intereseaza pentru cultura ciupercilor din bucataria asiatica care ajung destul de scumpe la noi in tara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 23 Iulie 2013
Lista plantelor si substantelor interzise de Ministerul Sanatatii
[ link extern ] /

sau
vedeti acest link
[ link extern ]
Practic, am nevoie de o analiza toxicologica pentru obtinerea avizelor de functionare.
Analiza ar trebui facuta si pe seminte (miceliu) care sunt importate si pe produsul final, nu ?
Presupun ca sunt si 2 avize separate (unul pentru import si unul pentru comercializare).

Si daca tot vorbim de avize, presupun ca vor trebui o serie de avize, care ar fi autoritatile de la care trebuie obtinute ?
nU cunosc prea multe amanunte despre aceasta procedura. Vedeti daca va ajuta
- ORDIN nr. 134 din 27 februarie 2006 privind aprobarea Procedurii naţionale de omologare a produselor de protecţie a plantelor care conţin substanţe active notificate şi pentru care nu s-a luat încă o decizie de includere în lista cu substanţe active autorizate în Uniunea Europeană

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa comercializez cutii cu pamant cu spori? EdedediRo EdedediRo Buna ziua, intrebarea mea este daca am voie sa comercializez cutii cu pamant care contin spori , acele cutii nu contin nicio substanta ilegala , intradevar de ... (vezi toată discuția)
Activitate firma pt programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri grinnyi grinnyi As dori sa infiintez o firma de productie si comercializare flori si pomi decorativi. Cu o firma cu astfel de profil am dreptul sa ma inscriu in Programul ... (vezi toată discuția)
Statut legal ciuperca amanita regalis cf legea 339/2005 și 143/2000 actualizate John.Shoemaker John.Shoemaker Bună ziua, Eu consum in mod frecvent ciuperci, atât culinar precum reishi, shiitake, urechi de lemn, ghebe etc cât și suplimente precum cordyceps, coama ... (vezi toată discuția)