avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reclamatie Cresa de stat Timisoara
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reclamatie Cresa de stat Timisoara

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o adresa/institutie unde pot sa fac o reclamatie pentru schimbarea programului cresei fara a anuntea din timp acest lucru.
Astazi am aflat cu surprindere ca incepand de luni 15.12.2014 si pana in 05.01.2014(dar nu e sigur ca se va deschide pe data de 5) cresa va fi inchisa pentru renovare/zugravire.
E posibil sa inchida cresa asa cum vor ei si sa anunte parintii cu o zi inainte?
Eu nu am cu cine sa las copilul o saptamana.....Ce ...fac cu el?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cat de legal este raspunsul cresei custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Intr-un proces de ordonanta presidentiala, minorul a fost increintat mamei, care, imediat ce s-a vazut cu sentinta civila , mi-a interzis sa imi ... (vezi toată discuția)
Gradinita refuza vizitarea copilului de catre tata + program vizitare clau30 clau30 Buna ziua As dori sa aflu parere dv asupra a 2 aspecte In primul rand sunt tatal unui baietel de 3 ani si 2 luni totodata divortat de 2 ani.In timpul ... (vezi toată discuția)
Bună seara! as dori sa știu dacă am contesta în instanta ... Iomus Iomus Bună seara! As dori sa știu dacă am contesta în instanta decizia de trecere a creselor din subordinea primăriilor în cea a ministerului educației, ce ... (vezi toată discuția)