avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! As dori sa știu dacă am contesta în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! As dori sa știu dacă am contesta în instanta ...

Bună seara!
As dori sa știu dacă am contesta în instanta decizia de trecere a creselor din subordinea primăriilor în cea a ministerului educației, ce trebuie făcut și ce implica din partea noastră a părinților ca și documentație.
În acest moment ne confruntam cu o mare problema în ceea ce privește programul de lucru și lipsa personalului pentru ca au plecat doamnele, deoarece li s-a diminuat venitul. Efectiv ne-am văzut puși în situația în care mai bine, noi, părinții renunțăm la job sa stam cu cei mici. Nu este foarte ușor cu un copil mic sa poți sa îl lași la cresa de la 7 la 17.00, niciun angajator nu te lasă să vii la 8 și sa pleci la maxim 16.00 sa poți sa iei copilul. Este foarte greu, de aceea cred ca o soluție ar fi sa ne adresam unei instante.
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
Iomus, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: am contract ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună seara, Mă confrunt cu următoarea situație: am contract de muncă cu program 8.00-17.00, de luni până vineri cu o oră pauză de masă, ... (vezi toată discuția)
Cat de legal este raspunsul cresei custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Intr-un proces de ordonanta presidentiala, minorul a fost increintat mamei, care, imediat ce s-a vazut cu sentinta civila , mi-a interzis sa imi ... (vezi toată discuția)
Eventual divort cu minor, domiciliul la tata sergiu1974 sergiu1974 Buna ziua. Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita de 5 ani si jumatate. la sfarsitul luni August sotia s a mutat la parintii ei cu fetita fara a avea un ... (vezi toată discuția)