avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sediu social expirat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sediu social expirat

Care sunt consecintele pe care le poate avea o societate daca acesteia ii expira sediul social, ea nemaiavand nici activitate de anul trecut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:20, 11 Decembrie 2014
Vederi Legea 31/1990 a societatilor comerciale.
ART. 237
(1) La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care:
...
c) societatea şi-a încetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu îndeplineşte condiţiile referitoare la sediul social sau asociaţii au dispărut ori nu au domiciliul cunoscut sau reşedinţa cunoscută;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu expirat manuelle manuelle Buna ziua. Am deschis o actiune in instanta impotriva unui debitor al meu si la primul termen am aflat ca are sediul expirat si instanta a stabilit un alt ... (vezi toată discuția)
Intrebare? Canon01 Canon01 Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social Ce risc si ce act normativ prevede asta? (vezi toată discuția)
Firma suspendata teomicri teomicri Firma e suspendata din februarie 2010 ,iar contractul de inchiriere al sediului a expirat in martie 2010.La acea adresa nu mai exista nicio firma deoarece nu ... (vezi toată discuția)