avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar dupa intoarcere din maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar dupa intoarcere din maternitate

buna, sotia mea si-a facut revenirea la locul de munca dupa maternitate din data de 3 noiembrie, fiind insarcinata si dupa cateva analize a primit concediu medical ,vreau sa stiu cum se calculeaza salariul in functie de cat are in acte sau dupa indemnizatia ce a avut-o. Multumesc

salariu e 1200lei in acte si ea a primit pt luna noiembrie 480lei

Alte discuții în legătură

Venituri in timpul cic. nelamuriri ccc pentru cel de-al doilea copil. AM13 AM13 Buna ziua, Va expun si eu situatia mea. Sunt insarcinata cu al doilea copil, urmand sa nasc la aproximativ o luna si 2 saptamani dupa finalizarea primului ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc andreypck andreypck Buna ziua. As dori sa va intreb cateva lucruri in acelasi subiect, daca imi permiteti: 1. Pe 23.05.2012 am nascut, urmand 2 ani (defapt 23 luni) de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)