avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere concediu fara plata la care nu am primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere concediu fara plata la care nu am primit raspuns scris

Am facut cerere pentru concediu fara plata si mi s-a spus ca voi primi raspuns in cateva zile. Nu am primit raspuns la acea cerere , dar am fost luata in considerare ca fiind in concediu fara plata . Daca nu am primit raspuns ca mi s-a aprobat cererea de concediu fara plata cum e posibil ca apoi sa fiu instiintata ca eram in concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 18 Decembrie 2014
Probabil ca, cererea dvs a fost aprobata, chiar daca nu vi s-a comunicat raspunsul. Trebuia sa va interesati de cerere inainte de a intra in CFP.
Trebuia sa primesc raspuns in scris , asa se face cand faci o cerere .
In principiu, nu aveti dreptate cu raspunsul.

Practica unitara este in sensul ca angajatorul pune o rezolutie - de acceptare sau de refuz - pe cererea salariatului si nu-i comunica un raspuns scris.
Nu e posibil, in afara de aprobarea cererii mentionate de dvs., mai exista si registru de prezenta, precum si pontajul lunar... Nu inteleg, cum ar putea un salariat sa se afle in concediu fara plata, daca totodata este pontat ca prezent si a muncit.
Cred ca era interesul salariatului sa afle ce s-a intamplat cu cererea sa daca angajatorul nu i-a comunicat rezolutia.

Alte discuții în legătură

Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)